lauantai 17. joulukuuta 2016

Vanhasta kirjoituspöydästä - meikkipöydäksi

Olen jonkin aikaa haaveillut omasta meikkipöydästä. Jossain vaiheessa olin tilaamassa melkein parin sadan euron pöytää ja jakkaraa, mutta päätin vielä malttaa mieleni :D
Tällä viikolla bongasinkin kirpputorilta vanhahkon kirjoitus/meikkipöydän.
En ensiksi oikein syttynyt, mutta mitä pidempään visualisoin pöytää mielessäni, niin ajattelin pistää viestiä ja sopia haun.

Tänään poikaystävä haki kaverinsa kanssa pöydän ja sen omistajat olivat antaneet pöydän ilmaiseksi, vähän niinkuin joulun kunniaksi, aaws miten hyvä mieli tuli, kun kuulin tuon :)

 Pöydälle ei tehty siis muuta, kuin vaihdettiin uudet vetimet, jotka kävin ostamassa Mattosektorista. Hinnaltaan vetimet olivat 2,90€ kpl.
Miulla oli ensin visio, että haluisin sellaiset "kristalli" vetimet, mutta nää lähti matkaan hintansa ja värinsä vuoksi, koska meillä on makkarissa paljon harmaata.

 Kävin tänään ostamassa meikkipöydän kaveriksi tuolin, jonka valitsin meidän sängynpäädyn värin mukaan. Tuolissa oli kaiken lisäksi tosi hyvä tarjous, ovh 99,90€ ja itse maksoin 29,90€.
Täytyy sanoa, että miusta kokonaisuus on ihana ja toimiva.

Pöydässä on paljon säilytystilaa, jonne saan hyvin laitettua MaryKay esitteeni ja tuotteeni.
Tykkään myös siitä, että pöytä on vanhanaikaisempi, eikä perus kiiltäväpintainen ikean mallistoa oleva Malm pöytä.
Miusta on kiva yhdistää vanhaa ja uutta ja oonkin nykyään kierrellyt ahkerasti kirpputoreja :)

 Postissa miulle on tulossa vielä meikkiteline, jonka laitan pöydälle ja johon aion laittaa suosikkini.
Etsinnässä on vielä hyvä meikkausvalo pöydälle, mutta sen ajan meikkivalon tilalla käytän yöpöydän lamppua :D Alla vielä lähempää kuvaa uusista vetimistä.


Ensivuotta ajatellen alkaa kirjoittaminen käydä vaikeaksi, kun mies lähtee muulle paikkakunnalle opiskelemaan ja ottaa tietokoneen mukanaan.

Joutuuko tässä tietokone kaupoille kohta? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti