keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Mary Kay - Starter Kit Bag 2016

Tällä kertaa vähän ihonhoitoon ja kauneuteen liittyvää asiaa!

En oo itse koskaan oikeastaan kärsinyt iho-ongelmista, paitsi talvisin kuivasta ja kireästä ihosta.
Finni tai kaksi tulee, vain siihen tiettyyn aikaan kuusta.
Vaikka miun iho hyvässä kunnossa onkin, niin en pidä sitä itsestäänselvyytenä, että se vanhemmalla iällä sitä on, joten oon aloittanut ennaltaehkäisyn hyvissä ajoin :D
Pitkään käytin vain Nivean valkoisessa purnukassa olevaa perusrasvaa, joka kylläkin tuoksuu hyvältä ja on hintalaatu suhteeltaan hyvä, mutta halusin alkaa vähän hifistelemään ;)

Pari vuotta taaksepäin taisi olla LadyLinen avoimet ovet, joissa oli MaryKayn konsultti esittelemässä ihonhoitotuotteita, sekä meikkejä.
Menin uteliaana kurkkimaan, että mitä sieltä löytyy ja myyntipuheen jälkeen mukaan lähti Timewise sarjan ihoputsari. Olin tyytyväinen tuotteeseen ja sen jälkeen tilasin saman sarjan kasvovoiteen. MaryKay repertuaarini kasvoi ja tilasin meikinpuhdistusaineen, sekä yöseerumin. Eli reilun kahden vuoden ajan olen käyttänyt aktiivisesti kyseisen merkin tuotteita.
Käytän näiden lisäksi nyt talvisaikaan Cliniquen kasvorasvaa, sekä Lumenen silmänympärysvoidetta.
 Oon alkanut kallistumaan siihen suuntaan, että lähtisin opiskelemaan kosmetologiksi ja erikoistuisin enempi sinne meikkaus puolelle, mut ei tää vielä varmaa ole.
Koitan miettiä erinlaisia vaihtoehtoja tällä hetkellä :)

Reilu kuukausi sitten yöllä (yllättäen yöllä) miulle tuli idea, että voisin kokeilla itsekkin myydä kosmetiikkaa.
Muistelin, että MaryKayn konsultti on minua pari kertaa mukaan kosiskellut, koska näytän kuulemma instagram kuvieni perusteella ja olemukseltani ihan siltä, että minun kautta meikit ja muut tuotteet menisivät myydyksi, hahaa.
 Laitoin hänelle viestiä ja soitettiin pitkä puhelu, jonka seurauksena tilasin itselleni ns. aloituspaketin, jolla pääsee mukavasti alkuun tässä myyntihommassa.
Tänään aloituspakettini sitten viimein saapui ja oli kuin ennenaikainen joulu!!! :D

Nyt ajattelin esitellä, että mitä Starter Kit Bagistani paljastui...
Ihan ensimmäiseksi sieltä paljastui kissa, wtf en mie tälläistä tilannut?
 Kuvien oton ajaksi oli pakko tunkea Hilppu vessaan molisemaan, kun käytin rekvisiittana kynttilöitä, niin meinasi olla aika pian koko huusholli tulessa, kun yks tulee kokoajan eteen pyörimään ja tutkimaan, mamman vauvva :D

Ensimmäisenä sieltä sattui käteeni ihanat Timewise sarjan päivä -ja yöseerumi. Itsellänihän käytössä on ollut jonkin aikaa tuo yöseerumi, mut äsken, kun nuuhkuttelin, niin tuo päiväseerumi tuoksuu ihanalle! Vähän tulee se perus Nivea mieleen. Seerumi laitetaan ennen päivä/yövoidetta, jolloin kasvovoide imeytyy tehokkaammin ihoon. Voi myös käyttää meikin alla.

 Seuraavaksi esittelyssä ihoputsari, sekä kasvovoide.
Nämäkin ollut minulla pidemmän aikaa käytössä. Näillä aloitin MaryKay taipaleeni.
Ihonputsarin seassa on vähän kiteitä, jotka myös kuorii ihoa. Vaikka oon käyttänyt tätä päivittäin, niin en huomaa, että kiteet olisivat ärsyttäneet herkkää ja kuivaa ihoani.
Näitä tuotteita löytyy herkälle/kuivalle iholle, sekä seka/rasvoittuvalle iholle.


 Sitten päästään miun lempparituotteeseen- Meikinpuhdistusaine!
Parhain, jota oon tähän mennessä käyttänyt ja usko tai älä, niin oon käyttänyt monen monia.
Kun meikkaan, teen silmämeikistä aika vahvan ja näyttävän.
Tällä saan kaiken meikin puhdistettua aika vaivattomasti ja nopeasti.
Yleensä marketin putsareissa on ollut se vika, että ihoa kiristää putsauksen jälkeen, mutta tän kanssa ei ole sitä ongelmaa.

Millä sinä puhdistat meikkisi?
Ethän vain "vanhan kunnon Palmoliven käsisaippualla"?
Hanki oikeasti siihen vartavasten tarkoitettu aine :)
 Ihonhoidon jälkeen päästäänkin miun lemppareihin, eli meikkeihin!
Vaikka alankin nyt myymään MaryKayn tuotteita, niin uskon, että miula säilyy se kaikki ruokaisuus näissä meikkiasioissa.
Tykkään käyttää eri merkkejä ja kokeilla aina uusia.
Lisäksi ennen näitä myyntihommia, miulle on jo tullut ne omat vakkarituotteet, joita en lähde vaihtamaan, mm. meikkivoide.

Alemmassa kuvassa näkyy MaryKayn ripsiväri, jota en ole kokeillut, enkä varmaan lähiaikoina pääse kokeilemaankaan, koska minulla on ripsienpidennykset. 
 Starter Kit Bagissa tuli myös pieni näyte poskipunaa, sekä hoitava huulikiilto.
Käytän yleensä aurinkopuuteria, enkä oikeastaan koskaan poskipunaa, mutta äsken kokeilin tuota poskipunaa ja se on hyvän värinen ja sopii arkimeikkiin. Huulikiiltoa en vielä kokeillut. Oon enempi muutenkin huulipuna fani, kuin huulikiilto.
Aion kyllä seuraavaksi tilailla kivan sävyisiä huulipunia itselleni ja kertoa kokemuksia sitten niistä :)
 Viimeisenä esittelen meikkivoiteen.
Kuten aiemmin mainitsin, niin minulla on jo oma vakkari meikkivoiteeni ja sitä en vaihda, mutta käytän sitä vain, kun laittaudun kunnolla ja lähden juhlimaan. Se on sen verran arvokas, että en koe tarpeelliseksi läträtä sen kanssa arkisin, kun tukka on nutturalla paskaisena ja ohjaan jumppaa :D
Kokeilin äsken tuota vaaleampaa meikkivoide sävyä ja se sopii hyvin arkikäyttöön!
Lopputulos oli heleä ja peitti ihon pienet sävyerot.
Tuotteen peittävyyttä saa lisättyä sillä, että laittaa toisen kerroksen.
 Täysikokoisten tuotteiden lisäksi tuli paljon esitteitä, näytteitä, siveltimiä, sekä meikkipeilejä. Mukana tuli myös hieno laukku, mihin kaikki tuotteet mahtuvat näppärästi.

Jos kiinnostuit, niin minulta saa Timewise sarjan ihoputsari ja kasvovoide näytteitä, laita vain meikäläiselle infoa :) Ja tietysti nyt jatkossa miun kautta saapi näitä tilattua, sekä kokeiltua kaikkia edellä mainittuja tuotteita. 

Palataan astialle, kunhan miulla on taas jotain uutta ja kivaa kerrottavaa, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti